Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Quartet Quadrivium ha protagonitzat el novè Enojazz

Tot escalfant motors per al Vijazz Penedès, ahir dijous tenia lloc el tradicional maridatge de vins amb música jazz a la Terrassa de Vinseum.

Amb el cinema com a fil conductor, el Quartet Quadrivium va posar música a 3 vins de Torres: un chardonnay, un merlot ecològic i un cabernet sauvignon, La Scala de Jean Leon, que va determinar tota la tria. El sommelier Sergi Castro ens explicava que al planificar un maridatge musical prima l’emoció.

El musicòleg Joan Cuscó, que fa tàndem amb Castro, afegeix que a l’Enojazz s’utilitzen els sentits habituals de qualsevol tast: vista, gust i olfacte i a més s’incorpora l’oïda. Als assistents també se’ls dona unes indicacions sobre com escoltar música, per tant acaba sent un tast guiat amb tots els sentits.

Organitzat per VINSEUM i Tastavins Penedès, amb la col·laboració de Torres, aquesta novena edició de l’Enojazz sonava així…..

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: