Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most 2018 comença a escalfar motors amb el Most a la fresca

Divendres a la nit, el Most a la fresca va projectar quatre dels curtmetratges que van resultar guanyadors en l’edició 2017 del festival de cinema del vi i el cava.

La sessió de cinema a la fresca, que arribava a la seva quarta edició, tenia lloc per primer cop a la terrassa del Vinseum. Altres anys s’havia fet a la plaça Jaume I.

La sessió constava d’una selecció de curtmetratges premiats a les seccions Collita i Brot en la darrera edició del festival. S’hi va poder veure ‘Soury’, de Christophe Switzer, Premi Collita al millor treball de ficció; ‘L’aviador’, de Manel Cortés, Premi Arrels; ‘Ni una sola línea’, de Víctor E. D. Somoza, Premi Brot del Jurat; i ‘17 años juntos’, de Javier Fesser, Premi Brot del Públic.

La programadora del Most Mònica Jordan explicava poc abans de la sessió que ja estan treballant de valent en la propera edició del festival, que tindrà lloc del 8 al 18 de novembre.

Al Most a la fresca, abans i després de la projecció, La Taverna de Vinseum oferia una tapa i una copa de vi als assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: