Dimarts, 11 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El bus exprés e18 Sant Sadurní – Barcelona millorarà l’oferta

Territori reforça l’oferta de transport públic del servei de bus Sant Sadurní-Barcelona a partir del proper curs per ajustar millor els horaris amb les entrades i sortides dels centres escolars.

Les millores que s’efectuaran a partir del 12 de setembre són: la creació d’ una nova expedició d’anada i tornada de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost, entre La Llacuna – Mediona – Sant Quintí de Mediona – El Pla del Penedès – Sant Sadurní i Barcelona, que ha de permetre arribar a Barcelona al voltant de les 9 del matí  i tornar a les 5 de la tarda. Aquesta expedició també permetrà l’accés dels usuaris de Sant Quintí de Mediona a l’Institut Intermunicipal a l’hora d’entrada al centre. El tram entre La Llacuna i Sant Quintí de Mediona es realitzarà a la demanda, és  a dir, avisant un dia abans l’empresa operadora.

També es crea una nova expedició d’anada i tornada de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost, entre Sant Sadurní (amb sortida a les 4 de la tarda) i Barcelona (amb sortida a 2/4 de 10 del matí).

I l’expedició actual de dilluns a divendres feiners, excepte agost, amb sortida des de Barcelona a les 7 de la tarda s’allarga fins al Pla.

El bus exprés e18, operat per la concessionària La Hispano Llacunense, va transportar 196.170 viatgers l’any 2017, el que va suposar un increment del 10% respecte del 2016. Per a l’any 2018, l’increment de gener a juny és d’un 5% .

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
15:30
Músics d'aquí
Jànio Marti - pianista i director
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: