Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 13 de juliol se celebrarà el 10è Sopar Solidari per la lluita contra el càncer

El Sopar és una iniciativa de la Fundació Vallformosa en la qual s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer.

Els diners recaptats durant aquest acte solidari aniran destinats en un 80% a l’ICO i en un 20% a Ampert.

L’Institut Català d’Oncologia els destinarà al projecte “Teràpies Integratives”,  que consisteix en un estudi sobre la meditació, les actuacions musicals per a pacients i l’estudi científic del poder curatiu de la música. I Ampert a finançar el transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals.

Les activitats del 10è Sopar Solidari del proper divendres 13 de juliol s’iniciaran a les 8 del vespre als jardins de Vallformosa, amb un aperitiu amenitzat amb música en directe. A continuació, es faran els parlaments de les autoritats i se servirà el sopar de gala. El presentador de l’acte serà el periodista i director del programa Mes324, Xavier Grasset. Per tancar la nit solidària, s’oferirà un concert final de festa amb el grup Agartha.

El preu del tiquet per assistir a l’acte és de 95 euros i també està oberta l’opció de fer donatius a fila zero. Les inscripcions s’han de fer a través del web www.fundaciovallformosa.com.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: