Dilluns, 18 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Desarticulen un grup criminal per estafes que actuava, entre d’altres punts, des de Mediona

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional desarticulen un grup criminal dedicat a cometre estafes per internet que actuava, entre d’altres punts, des de Mediona.

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desarticulat en una operació conjunta un grup criminal que cometia estafes a través d’internet a tot Espanya. En total, han estat detingudes sis persones que haurien consumat 69 fets delictius d’estafes, 25 fets delictius d’usurpació d’identitat i 35 fets delictivus de falsificació de document mercantil, per la venda fictícia de telèfons mòbils d’alta gamma a través d’Internet.

El grup criminal estava assentat a les províncies de Barcelona, Girona i Castelló, concretament a Mediona, Lloret de Mar i Vinaròs i, en total, han estat investigades 18 persones.
L’operatiu policial es va iniciar el març passat arran del volum de denúncies rebudes. El frau es basava en insertar en pàgines web de compra-venda anuncis ficticis de venda de terminals de telefonia mòbil d’alta gamma a uns preus molt inferiors als del mercat.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

09:30
Coses de salut
Alzheimer / Al·lèrgies alimentàries
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: