Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Desarticulen un grup criminal per estafes que actuava, entre d’altres punts, des de Mediona

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional desarticulen un grup criminal dedicat a cometre estafes per internet que actuava, entre d’altres punts, des de Mediona.

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desarticulat en una operació conjunta un grup criminal que cometia estafes a través d’internet a tot Espanya. En total, han estat detingudes sis persones que haurien consumat 69 fets delictius d’estafes, 25 fets delictius d’usurpació d’identitat i 35 fets delictivus de falsificació de document mercantil, per la venda fictícia de telèfons mòbils d’alta gamma a través d’Internet.

El grup criminal estava assentat a les províncies de Barcelona, Girona i Castelló, concretament a Mediona, Lloret de Mar i Vinaròs i, en total, han estat investigades 18 persones.
L’operatiu policial es va iniciar el març passat arran del volum de denúncies rebudes. El frau es basava en insertar en pàgines web de compra-venda anuncis ficticis de venda de terminals de telefonia mòbil d’alta gamma a uns preus molt inferiors als del mercat.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
22:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar
22:45
40 hectàrees
Converses

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: