Divendres, 2 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desarticulen un grup criminal per estafes que actuava, entre d’altres punts, des de Mediona

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional desarticulen un grup criminal dedicat a cometre estafes per internet que actuava, entre d’altres punts, des de Mediona.

La Guàrdia Civil i la Policia Nacional han desarticulat en una operació conjunta un grup criminal que cometia estafes a través d’internet a tot Espanya. En total, han estat detingudes sis persones que haurien consumat 69 fets delictius d’estafes, 25 fets delictius d’usurpació d’identitat i 35 fets delictivus de falsificació de document mercantil, per la venda fictícia de telèfons mòbils d’alta gamma a través d’Internet.

El grup criminal estava assentat a les províncies de Barcelona, Girona i Castelló, concretament a Mediona, Lloret de Mar i Vinaròs i, en total, han estat investigades 18 persones.
L’operatiu policial es va iniciar el març passat arran del volum de denúncies rebudes. El frau es basava en insertar en pàgines web de compra-venda anuncis ficticis de venda de terminals de telefonia mòbil d’alta gamma a uns preus molt inferiors als del mercat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: