Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Creixen els espectadors i l’ocupació en la temporada 2017-2018 a Cal Bolet i l’Auditori

El regidor de Cultura, Raimon Gusi, acompanyat dels tècnics Àngel Hom i Teresa Latorre, ha fet balanç de la temporada 2017-2018 en referència als espectacles professionals i educatius.

Gusi es mostrava satisfet de la programació que es fa en aquests dos equipaments, i que ha tirat endavant amb la participació de la comissió de programació que depèn del Consell de les Arts Escèniques. El regidor en destacava l’alt nivell que assolit la programació cultural a la vila.
Àngel Hom ha donat algunes de les xifres corresponents a la temporada 2017-2018, que ha tingut 24.648 espectadors recollint tant els dels espectacles professionals com els educatius. S’han programat un total de 54 espectacles, dels quals 41 correspondrien a la programació per adults i 13 a espectacles familiars on s’inclouen també els de la Xarxa. Han estat 2 espectacles professionals menys que la temporada passada, i Hom destacava també que en 10 espectacles s’havien exhaurit les entrades.
Una dada important que es volia destacar és el de l’ocupació que ha pujat en els darrers anys i que ha arribat a superar el 71%.
Des de Cultura també s’ha fet especial incidència en l’augment de la venda anticipada en els darrers anys, i que en aquesta temporada que ara ha acabat ha crescut més gràcies a la venda on line. Sobre tot dels abonaments i oberta a tothom, no només als amics de Cal Bolet.
Com apunta Teresa Latorre, una venda anticipada que creix tant en els espectacles per a adults com en els familiars, i que en aquesta darrera temporada ha estat de més de 9 punts. Latorre comentava diversos motius.
Finalment, els responsables de Cultura de l’Ajuntament han volgut també destacar el creixement en nombre de les persones que tenen el carnet d’Amic de Cal Bolet, i que ha passat dels 3.597 de la temporada anterior, als 3.840 d’aquesta que ara ha acabat.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: