Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba la recta final de la Festa Major de Sant Cugat Sesgarrigues

Entre els actes del primer cap de setmana de festes s’ha viscut un de molt destacat i que té molt d’èxit, es tracta del Trial Fang.

La Festa Major de Sant Cugat Sesgarrigues se celebra habitualment a finals del mes de juliol durant 10 dies. Els actes van començar el passat dijous 19 amb una conferència i el dia 20 amb la traca d’inici de Festa Major. Van seguir-los tot un munt d’activitats comptant amb sopars, concerts i tallers i gimcanes per als més petits. Entre els actes del primer cap de setmana de festes n’hi havia un de molt destacat i que sempre sol tenir molt d’èxit, es tracta del Trial Fang, una competició molt peculiar que esdevé en una superfície poc habitual: el fang. L’acte estava organitzat pel Ball de Diables Sexes Foc.

El regidor de festes de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, Raül Casado, remarcava que el Trial Fang és un dels actes més destacats de la festa major i dels que porta més gent al municipi.

La programació de la festa continua aquest cap de setmana amb els plats forts. Divendres a 2/4 de 10 Àlex Benesseit i Navarro oferirà el pregó de Festa Major a la plaça de l’Ajuntament. Seguidament es farà l’Encesa 2018 pels carrers del poble a càrrec del Ball de Diables Sexes Foc i en acabar es farà el castell de focs. A 2/4 d’una està previst que comenci l’empalmada amb el grup de versions “Sixtus” i amb el DJ Ferry Lip.

Dissabte a la 1 del migdia hi haurà concert-vermut amb Xavi Díaz Quartet i a les 6 de la tarda correfoc infantil amb els petits Sexes Foc més la colla convidada. Es continuarà a les 8 amb el tradicional ball de tarda amb l’orquestra Rosaleda i, tot seguit, el ball de nit.

Diumenge un dels moments més importants tindrà lloc a les 12 del migdia amb el cercavila dels diferents balls del municipi i la lectura dels versots dels diables. Ja al vespre, cap a 2/4 de 9 es farà el ball de vetlla amb Loren i en acabar es farà petar la traca que anuncia el final de Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: