Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte arriba la 4rta edició del Firal, organitzada pels Xicots de Vilafranca

D’11 h a 14 h, la plaça Milà i Fontanals de Vilafranca acollirà una nova edició de la Fira del Bestiar “El Firal”.

Com en les anteriors ocasions, s’hi recrearà una mostra de bestiar tal com es feien cent anys enrere. Enguany hi haurà un tancat on es podran veure cavalls i també conills. També hi haurà una mostra de productes naturals i de vins naturals, amb parada de Cal Cols de Can Rossell, Can Sendu de Sant Pere Molanta i altres vins artesanals que es podran tastar a la Fira en primícia

La presidenta dels Xicots, Esther Vicente comenta que cada any han anat incorporant més bestiar, fent així una recreació el més fidel possible.

A les 12 del migdia alguns dels membres de la colla faran una representació teatral d’escenes del 1936. La novetat d’aquest any és que cada una de les escenes comptarà amb una escenografia pròpia.

Els Xicots de Vilafranca, amb la seu social a la mateixa plaça Milà i Fontanals, fa 4 anys van començar a investigar la història de l’emplaçament amb l’ajuda dels veïns i veïnes. D’aquesta manera van començar a fer aquesta recreació històrica que ara ja ha esdevingut una cita ineludible dels de la camisa vermella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: