Divendres, 19 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

6.368 viticultors voten en unes eleccions al Consell Regulador del Cava crucials

Després de cinc anys, demà se celebren eleccions al Consell Regulador de la DOP Cava.

Aquestes eleccions són crucials per al futur del sector i diferents perquè per primera vegada es votarà en 3 dels 4 censos, en els quals a banda de les candidatures catalanes que presenten Viticultors del Cava i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya juntament amb l’Associació Vinícola Catalana, hi ha candidatures de Requena i Extremadura.

Les dues patronals, Institut del Cava i PIMECAVA, han arribat a un acord i no caldrà votar en el cens dels elaboradors, per tant en les eleccions es disputen els vocals dels Censos A, corresponent als titulars d’explotacions vitícoles que són socis de cooperatives o de societats de transformació, Cens B, corresponent als titulars de cellers elaboradors de vi base, i al Cens C, corresponent als titulars d’explotacions vitícoles.

Aquests tres censos representen el sector productor de raïm i de vi base i obtindran una representació de 6 vocals, que juntament amb els 6 vocals dels cellers elaboradors sumen els 12 vocals del Consell de la DOP Cava.

Els 6.368 viticultors cridats a votar demà es repartiran entre 13 taules, 5 de les quals estan al Penedès: 2 al Centre Àgora de Vilafranca, a Sant Sadurní, a Sant Martí Sarroca i a l’Arboç. L’horari de votació és d’ 11 del matí a 6 de la tarda.

 

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Copa Penedès TV
Vilafranca vermell - Arboç
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: