Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

300 jugadors van participar a la Copa Penedès Televisió-Gran Premi CCAP

L’equip del municipi de la Granada va inscriure per primera vegada el seu nom al llistat de campions del torneig

L’onzena edició de la Copa Penedès Televisió-Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès, es va celebrar aquest darrer cap de setmana als Monjos.
Competició destinada a equips formats per jugadors de categoria infantil, que representen al seu municipi.
Hi van participar 19 equips representants de 17 municipis, amb la presència de 300 jugadors que van disputar 55 partits.
Dissabte es va jugar una primera fase, els equips distribuïts en 4 grups, l’ordre de classificació marcava per dissabte l’ordre de les semifinals i 5 finals.
Les 10 primeres edicions, se les havien distribuït, 7 municipis, Vilafranca, Sant Sadurní, Olèrdola, Sant Marti Sarroca, Sant Cugat Sesgarrigues Sant Pere de Riudebitlles i els Monjos, dons be, aquest 2018, se’ls ha afegit el municipi de la Granada, que per primera vegada, es va emportar la Copa al superar en la final a l’equip del Vilafranca vermell.
La final va ser molt emocionant, els vilafranquins es van avançar amb gol de
Ruben Domínguez, i però a manca d’un parell de minuts per a al conclusió, Àlex Martínez va empatar. La victòria es va decidir als penals a favor del municipi de la Granada (4-2).
La resta de finals van enfrontar al Sant Sadurní (blau)-L’Arboç (2-1), Sant Pere de Riudebitlles/Sant Quintí de Mediona-Sant Llorenç d’Hortons (2-0), Sant Sadurní (verd)-Subirats (2-0) i finalment el municipi de Castellví de la Marca va guanyar el triangular davant dels Monjos A i l’Avinyonet.
Abans de les final, es va celebrar l’acte de presentació del torneig.
Hi van assistir Laura Ràfols, la vilafranquina exportera del Vilafranca, que aquesta temporada ha penjat les botes.
Àlex Moreno, el sadurninenc que aquesta any ha assolit l’ascens a la primera divisió amb el Rayo Vallecano i un altre vilafranquí, Rai Marchan, que jugal al filial del Celta.
També hi van assistir una amplia representació municipal dels 17 municipis participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: