Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

150 veïns del Molí d’en Rovira han sopat plegats, iniciant la festa del barri

El campionat de bàsquet 3×3 va servir per escalfar motors i ahir començaven oficialment els actes de la festa del barri del Molí d’en Rovira 2018.

El tret de sortida va a càrrec del tradicional sopar a la fresca i del pregó però després de més de 20 anys, l’acte s’ha traslladat del carrer Magarola a la plaça Vilanova, on acaben d’estrenar la seu de l’associació de veïns.

La tronada es va tirar des de la plaça de Santa Digna, aprofitant que encara està en obres, i a continuació la periodista i veïna del barri, Judit Benages, va llegir el pregó.

Benages va optar per pregonar la festa parlant dels pros i contres de viure al barri.La periodista es mostrava satisfeta d’haver estat escollida com a pregonera perquè pensava que era cosa de gent amb més experiència.

Uns 150 veïns van sopar plegats a la pista de bàsquet ambientada per a l’ocasió.

Aquesta nit torna la Sidral Brass Band, després de l’èxit assolit el 2014, demà hi haurà la festa infantil amb xocolatada i la 31a Milla Urbana que canvia de recorregut i passa pel carrer Comerç. La nit de dissabte comptarà amb una exhibició de country i el ball de gala.

La festa acaba diumenge amb un esmorzar popular i la trobada de plaques de cava, que se celebrarà a la plaça del Cep.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: