Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

148 gossos han passat per la campanya de control de microxips a Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca ha donat a conèixer el balanç de la segona campanya intensiva de control de la identificació dels gossos mitjançant el microxip, realitzada durant el mes de juny.

Durant el transcurs de la campanya s’han controlat 148 gossos i en un 11% dels casos s’ha detectat que no portaven microxip. Un cop transcorregut el termini de 30 dies que es va donar a totes les persones propietàries per identificar el seu animal i presentar la documentació, un 6% ho han fet i la resta (un 5%) seran sancionats amb multes que poden oscil·lar entre 150 i 400 euros.

L’objectiu final d’aquesta campanya, que s’anirà repetint regularment, és aconseguir que tots els gossos de Vilafranca estiguin correctament identificats per tal de reduir el nombre d’animals que s’abandonen cada any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: