Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una jove de 13 anys guanya el premi Vegueria Penedès del concurs de poesia Les Clotes

Amb el poema “Obtacles”, la vilafranquina Carla Sánchez Retamal va guanyar el premi del Concurs Poesia de Primavera que organitza l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Les Clotes.

Era la primera vegada en 26 anys d’història del concurs que hi havia la categoria específica de “Vegueria Penedès”, que en llengua castellana es va declarar desert. Es tractava d’una iniciativa per animar a més participants de les comarques penedesenques al concurs. Tot i així, el president de l’AVV Les Clotes, Patro Recober, reconeixia que no havia tingut l’èxit de participació que esperaven. Malgrat això, des de l’associació fan un balanç positiu de la participació global al concurs de poesia que aglutina textos d’arreu de Catalunya i també de l’Estat Espanyol. En llengua castellana, per exemple, el guanyador del premi Luís Chamizo va ser Angel Manuel Castillo de las Peñas de Madrid, mentre que el segon classificat era Juan Carlos González Pujalte de Mataró. En llengua catalana, la segona posició va ser per José Luís García Herrera d’Abrera i el guanyador del premi Antoni Massanell va ser Salvador Obiols Gómez de Viladecans.

Els premis es van lliurar en un acte a la mateixa associació aquest passat dissabte a la tarda i va comptar amb la presència del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: