Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roser Capdevila obre el cicle de tertúlies literàries al Vinseum

La il·lustradora Roser Capdevila, els periodistes Malcolm Otero i Santi Giménez, el cantautor Halldor Mar i el periodista Sergi Vicente protagonitzen el cinquè cicle de tertúlies literàries.

Un juliol més, i ja en seran cinc, Vinseum, la llibreria La Cultural, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca organitzen el cicle de tertúlies literàries a la terrassa del museu. El cicle té com a objectiu passar quatre vetllades disteses al voltant de quatre llibres de no ficció en la companyia dels seus autors i autores.

Pel que fa als autors, la tria que ha fet La Cultural és molt diversa i pot abastar diferents perfils de públic.

Els quatre dimecres del mes de juliol, a la terrassa del museu vilafranquí, a partir d’un quart de nou del vespre, tindran lloc les quatre tertúlies literàries, que conduiran quatre periodistes de Ràdio Vilafranca i Penedès TV i que seran emeses en directe a través de l’emissora municipal de ràdio.

Obrirà el cicle dimecres vinent l’escriptora, pintora i il·lustradora Roser Capdevila, que presentarà el llibre sobre la seva infància i joventut ‘La nena que volia dibuixar’, que estarà acompanyada per Josep M. Soler. El següent dimecres, els periodistes Malcolm Otero i Santi Giménez presentaran ‘Més il·lustres execrables’, el segon llibre que ha resultat de la seva secció radiofònica al programa Via Lliure de RAC1 en la qual furguen en el cantó fosc de personatges mítics. El periodistes compartiran tertúlia amb Sergi Ansón.
La tercera cita estarà protagonitzada per Halldor Mar, el cantautor islandès que condueix el programa de TV3 Katalonski. A ‘El món segons Halldor’, l’autor ens explica la seva aventura a Catalunya. La tertúlia serà conduïda per Clàudia Climent. Finalment, el dimecres 25 de juliol, Caterina Tallón conversarà amb el també periodista i actual director de BTV Sergi Vicente. Després de 12 anys com a corresponsal a la Xina, Vicente ha publicat fa uns mesos ‘Xina fast forward’, on recull la seva experiència des de múltiples vessants al país asiàtic.
Totes les tertúlies acabaran amb un tast de vins i formatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: