Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Riudebitlles-La Granada i Les Cabanyes-La Múnia, semifinals de la Copa Ràdio Vilafranca

Riudebitlles-La Granada i Les Cabanyes-La Múnia, semifinals de la Copa Ràdio Vilafranca

La Granada i la Múnia van guanyar per la mínima i Riudebitlles i Les Cabanyes en la tanda de penals

El cap de setmana es van jugar els partits dels quarts de final, partits marcats per la incertesa del resultat, dos es van decidir per la mínima i els altres dos als penals.
Can Cartró i la Granada (0-1) van encetar els partits dels quarts de final de la Copa, partit de rivalitat i que es va decantar pels granadencs.
Una centrada de Ruben Baca des de l’esquerra i rematada per Marc Dolcet (84′), va donar la classificació a la Granada, que jugarà la vuitena semifinal de forma consecutiva.
Ignasi Pujol es va estrenar com a nou entrenador de l’equip de Subirats,
El segon partit de quarts de final, va enfrontar al Riudebitlles i Torrellenc (1-1), partit ple d’emocions, empat final i el Riudebitlles, als penals, es va classificar per semifinals.
Màxima emoció als darrers minuts.
Cantonada pel Riudebitlles i Gerard Romeo, al segon pal, i de cap, marca pel seu equip (88′), però a la següent acció, va empatar el Torrellenc amb una ilota bombejada a l’àrea que remata amb el cap Toni Ferrer (89′).
Era l’empat que donava entrada a la tanda de penals i aquí el Riudebitlles va estar més encertat (4-1).
Moja i la Múnia van encetar la tarda de diumenge.
Era el partit més destacat dels quarts de final, que enfrontava als dos millors equips de Tercera Catalana, l’equip de la Múnia va guanyar (0-1).
A la segona part va marcar el seu gol la Múnia en aprofitar Xavi Catà (52′) un rebot per plantar-se sol davant Bernat Soler i superar-lo per baix.
Jordi Olivella va confirmar que tancava la seva etapa al Moja i que la temporada vinent dirigirà a les Cabanyes.
Espirall i les Cabanyes van tancar la jornada amb el darrer partit de quarts.
Partit també molt anivellat, empat final i les Cabanyes a les semifinals al ser millor als penals (4-2).
Va marcar Les Cabanyes amb una gran jugada personal d’Àlex Vallès (29′) i just en començar la segona part, va empatar l’equip vilafranquí, amb una centrada rassa de Marc Massana i Sergi Casany (48′) fa una rematada que supera a Dani Sancho.
Joan Tizón va confirmar que tancarà l’etapa de 4 temporades a la banqueta de les Cabanyes.
Aquest dissabte es jugaran les semifinals al camp de l’Espirall.
La tarda s’encetarà amb el Riudebitlles-La Granada (17,00), els dos equips s’han enfrontat dos cops, als quarts de final del 2006, amb victòria del Riudebitlles (2-1) i a les semifinals del 2015, amb victòria de la Granada (1-0).
Es tancarà la tarda amb les Cabanyes-La Múnia (19,00), solament s’han enfrontat un cop, va ser als quarts de final del 2016, amb victòria de la Múnia (2-0).

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: