Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Petites empreses han mostrat el seu interès per el nou reglament europeu de protecció de dades

Unes 80 persones van participar aquest dijous a la tarda en una jornada formativa sobre el nou reglament de protecció de dades personals promoguda per l’Ajuntament de Vilafranca.

La jornada estava  adreçada a petites i mitjanes empreses. El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort, assenyala que la nombrosa assistència a la jornada deixa clara la preocupació i interès de les empreses per posar-se al dia amb aquesta normativa europea que va entrar en vigor el passat 25 de maig.

Joan Manel Montfort presentava la jornada formativa sobre el nou reglament de protecció de dades personals, que anava a càrrec de Jordi Ventura, de l’empresa Windat, expert en la matèria.

Ventura apunta que cal que totes les empreses, tinguin les dimensions que tinguin, siguin sensibles al tractament de dades personals. Una aplicació de la normativa que ens pot haver sorprès, en descobrir via email a quantes empreses havien donat el consentiment per fer servir les nostres dades.

Una normativa que també han d’aplicar petites empreses o comerços.

La jornada es va celebrar a l’Enològica de Vilafranca amb una sala plena que constatava l’interès per el nou reglament europeu de protecció de dades.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: