Dimecres, 18 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà i Vinseum signen un conveni de col·laboració entre les dues entitats

Dimarts de la setmana passada es va signar a les instal·lacions del Vinseum el conveni de col·laboració amb la Fundació Mas Albornà.

A l’acte van assistir Martí Solé, com a President del Patronat de Mas Albornà, i Joan Tarrada, president de la Junta de Vinseum.

L’objectiu d’aquest acord és promoure el coneixement i la difusió de les activitats i les publicacions que realitza cada entitat així com l’organització d’activitats formatives i de divulgació d’interès social.

Les dues entitats volen col·laborar conjuntament per tal d’afavorir l’impuls del desenvolupament cultural com a instrument eficaç per a la millora de l’autonomia personal.

La col·laboració es traduirà en diversos compromisos acordats entre els quals destaquen l’elaboració d’una oferta educativa conjunta adreçada a les escoles, la formació de l’equip d’atenció al visitant del museu per tal de poder atendre adequadament als col·lectius amb altres capacitats cognitives i el treball conjunt al projecte vitícola de La Vinya de Vinseum, tant en les tasques de manteniment agrícola com amb l’activació educativa de l’entorn.

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
High Fyah Risk
Música jamaicana, amb Eloi Sendrós i Dídac Inglés
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El contrapunt
Mònica Hill (ERC)

Penedès Televisió

22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El contrapunt
Mònica Hill (ERC)
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: