Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lucía Martín, Joan Josep Nuet i Ramon Arnabat el proper diumenge al “Vermut en Comú”

Tothom que hi vulgui participar podrà debatre i intercanviar punts de vista sobre la situació política i social a Espanya, Catalunya i Vilafranca.

Vilafranca en Comú organitza aquesta trobada, oberta a tothom i que comptarà amb la presència de la portaveu del grup d’En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Lucia Martín, el diputat de Catalunya en Comú Podem al Parlament, Joan Josep Nuet i Ramon Arnabat, regidor portaveu de Vilafranca en Comú.

Tothom que hi vulgui participar podrà debatre i intercanviar punts de vista sobre la situació política i social a Espanya, Catalunya i Vilafranca. També, per conèixer de primera mà la situació del país després la moció de censura i el canvi del Govern i les oportunitats que s’obren per a les classes populars i els moviments socials. Per Vilafranca en Comú és primordial que existeixin espais de trobada, com el de diumenge, oberts i participatius, per preguntar directament a la diputada al Congrés o el diputat al Parlament, en un exercici de transparència i rendició de comptes davant la ciutadania.

L’activitat tindrà lloc al Parc de Sant Julià  a la una del migdia. Després, a les dues de la tarda, hi haurà una Paella en Comú per tal de compartir comunitàriament les realitats, projectes i desitjos de cara a les eleccions municipals del 2019.

 

 

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: