Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina del Voluntariat de Vilafranca presenta un concurs de relats sobre voluntariat

El Regidor de Joventut i Participació i Voluntariat, Miquel Medialdea, va presentar aquest dimarts la convocatòria d’un concurs de relats sobre el voluntariat.

La proposta neix amb el suport de la Taula del voluntariat, un òrgan de participació d’entitats amb programes i projectes de voluntariat de la Vila que sorgeix del treball de col·laboració de l’Oficina del Voluntariat i les mateixes entitats. És un espai de treball pel foment i difusió del voluntariat a la nostra Vila.

Paral·lelament i dirigit al públic més jove, es realitzarà dins el marc del JOVESTIU 2018, un taller d’escriptura creativa per les persones que s’inicien en aquest món de la narrativa amb l’objectiu que s’animin a participar del concurs.

El curs es realitzarà els dimarts 3 i 10 de juliol i els dijous 5 i 12 de sis a vuit de la tarda.

Montse Mestre, tècnica de l’Oficina del Voluntariat va explicar que s’ha estructurat el concurs en 3 categories d’edats.

Dels treballs guanyadors de les diferents categories, de 14 a 17 anys, de 18 a 25 i majors de 25, se’n realitzarà la lectura en el transcurs de la celebració de la Festa de reconeixement al voluntariat al Casal Societat La Principal el proper dia 17 de novembre.

Els relats han de tenir un màxim de 7.000 caràcters i es poden presentar fins al dia 31 de juliol.

A la presentació hi va ser present el jurat, format per membres del món literari de la vila com David Monteagudo, Isabel del Pilar Valero i Conchi Hito. El quart membre del jurat, José Matas Crespo no va poder assistir a la roda de premsa. El veredicte es farà públic el 27 d’agost, a les set de la tarda, a la Biblioteca Torras i Bages dins el programa d’actes previs de la Festa Major.

Les bases i tota la informació del concurs es pot trobar publicada a la pàgina web del servei de participació i voluntariat participacioivoluntariat.vilafranca.cat

Els treball s’hauran d’enviar a

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: