Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Alt Penedès queda segon al concurs de prototips de Siemens

L’IES Alt Penedès ha guanyat el segon premi del concurs de prototips de Siemens, dotat amb 7.500 euros en material.

Els centres de formació i escoles universitàries premiats a la desena edició del concurs de prototips “Automatización en la industria 4.0”, que convoca la multinacional Siemens, es van donar a conèixer aquest dilluns a Madrid.

L’IES Alt Penedès de Vilafranca ha guanyat el segon premi del concurs amb el projecte “iCuadros 4.0”, en el qual, de manera automàtica, es poden construir les parts internes com canals, perfils i rails, d’un quadre industrial elèctric.

El guardó consta de 7.500 € bescanviables per productes de la gamma Simatic que utilitzarà l’alumnat de l’institut en les assignatures d’automatització i robòtica industrial del cicle formatiu de grau superior.

Aquesta és la sisena vegada consecutiva que el centre vilafranquí obté un premi del concurs de prototips de Siemens. Els anys 2008, 2014, 2015 i 2016 van obtenir el primer premi i l’any passat van ser premiats amb el quart premi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: