Dimarts, 22 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Alt Penedès queda segon al concurs de prototips de Siemens

L’IES Alt Penedès ha guanyat el segon premi del concurs de prototips de Siemens, dotat amb 7.500 euros en material.

Els centres de formació i escoles universitàries premiats a la desena edició del concurs de prototips “Automatización en la industria 4.0”, que convoca la multinacional Siemens, es van donar a conèixer aquest dilluns a Madrid.

L’IES Alt Penedès de Vilafranca ha guanyat el segon premi del concurs amb el projecte “iCuadros 4.0”, en el qual, de manera automàtica, es poden construir les parts internes com canals, perfils i rails, d’un quadre industrial elèctric.

El guardó consta de 7.500 € bescanviables per productes de la gamma Simatic que utilitzarà l’alumnat de l’institut en les assignatures d’automatització i robòtica industrial del cicle formatiu de grau superior.

Aquesta és la sisena vegada consecutiva que el centre vilafranquí obté un premi del concurs de prototips de Siemens. Els anys 2008, 2014, 2015 i 2016 van obtenir el primer premi i l’any passat van ser premiats amb el quart premi.

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduit per Josep M Soler

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: