Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’H2Oci ha arrencat amb manualitats, titelles i tallers

El programa d’activitats a les piscines d’estiu H2Oci ha començat amb manualitats, titelles, percussió i un taller de cuina divertida.

Un any més, les piscines d’estiu de Vilafranca acullen el programa d’activitats familiars H2Oci amb multitud de propostes com tallers i espectacles per fer les tardes de l’estiu més divertides i refrescants.

L’H2Oci començava dilluns amb un taller de manualitats creatives en què els participants feien un peix per penjar fotos. També hi ha hagut titelles i un taller de percussió i aquest dijous a la tarda es feia un taller de cuina divertida. La coach nutricional Astrid Barqué era l’encarregada de conduir el taller, adreçat a famílies amb infants a partir de tres anys, per descobrir el vessant més divertit de la fruita.

Els nens i nenes van poder experimentar i fer un berenar saludable a partir de fruites com la poma, la pera, la taronja o el kiwi.

L’H2Oci s’allarga fins al 20 de juliol amb moltes altres activitats. Tant aquest divendres com el 13 i el 20 de juliol, a més, les piscines d’estiu tancaran més tard, a les onze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: