Dilluns, 29 de Novembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle ‘Sons del castell’ recull els mil anys d’història del Castell de Penyafort

Dissabte a la nit s’estrenava al Castell de Penyafort l’espectacle poètic musical ‘Sons del castell: un viatge en el temps a través de la música i la paraula’.

Set músics, un cor i dos rapsodes, acompanyats per projeccions sobre les parets del castell, van ser els encarregats de traslladar al públic assistent els mil anys d’història del Castell de Penyafort a través de la música i la poesia.

L’espectacle va néixer arran de la idea de Joan Torrents, que va demanar a l’August Garcia que l’ajudés a donar-li forma.

El fil conductor que suposa per l’espectacle la història del castell s’acompanyava de la música a pràcticament tots els moments. August Garcia destaca que la música que recull ‘Sons del castell’ és molt variada per aquest motiu.

L’espectacle aspirava a ser també un reflex de la història de Catalunya i, en certa manera, un viatge per la història de les seves músiques, des de les cançons medievals, fins les orquestrines que, entrat el segle XX, van animar els balls.

L’espectacle s’emmarcava dins de les activitats del Remeiart de Santa Margarida i Els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: