Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’energia centra el darrer debat dels Cafès per la República que organitza el CDR de Vilafranca

Amb aquesta sessió sobre energia s’ha tancat aquest primer cicle de debats organitzats per el Comitè de Defensa de la República de Vilafranca que ha mirat d’aportar idees per un futur estat català.

Divendres de la setmana passada l’Escorxador acollia el darrer dels debats del cicle “Cafès per la República” que en els darrers mesos ha estat organitzant el Comitè per la Defensa de la República de Vilafranca per abordar diferents temes relacionats amb planificació del nou estat català.
En aquest cas s’ha parlat de l’energia, i de les futures polítiques energètiques, que són el pilar de qualsevol estat. Per encetar el debat, el convidat era Pep Puig, promotor del projecte “Viure de l’Aire” i un històric defensor de les energies netes. La idea era analitzar l’actual situació energètica a Catalunya, veient que som molt dependents de l’exterior i explicant la necessitat d’apostar de manera clara per fer la transició cap el 100% d’utilització d’energies renovables, com ja es fa en altres països.
Una transició que Puig considera que podia avançar a Catalunya donant que el darrer govern de la Generalitat ja va aprovar normatives en aquest sentit i per tant considera que una República Catalana hi apostaria fermament.
Com sempre, la tertúlia era oberta a tothom, i volia ser molt participativa per tal de recollir idees, aspectes i accions en aquest cas centrades en l’energia de cara a la nova República Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: