Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AMTU proposarà models de transport públic per a donar servei a les urbanitzacions d’Olèrdola

L’Ajuntament preveu poder disposar de l’estudi de l’AMTU abans de finalitzar l’any.

Amb el propòsit de trobar fórmules viables per a connectar amb transport públic les urbanitzacions del municipi amb els pobles, l’Ajuntament d’Olèrdola  ha sol·licitat a l’AMTU l’elaboració d’un estudi amb propostes que puguin ser aplicables a la realitat del seu municipi. L’AMTU, Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, és una associació de municipis que té per objecte donar suport tècnic, jurídic i administratiu als associats en matèria de mobilitat, infraestructures i transport públic. En un contacte recent mantingut amb la direcció de l’AMTU, va sorgir la petició des d’Olèrdola d’elaborar aquest estudi tenint present que des de l’AMTU s’atenen realitats molts diverses presents al territori, incloent municipis amb nuclis dispersos com és el cas d’Olèrdola.

La voluntat és la de resoldre la problemàtica de veïns que no disposen de transport propi per a desplaçar-se fins al pobles per accedir als serveis.

Des de l’ajuntament es reconeix que serà “molt complicat” l’establiment d’alguna línia fixa de transport púbic, i s’assenyalava que en altres municipis de Catalunya existien serveis “flexibles” de taxi que poden atendre la necessitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: