Dijous, 13 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola instal·la papereres dispensadores de bosses pels excrements de gossos

L’Ajuntament d’Olèrdola instal·la papereres dispensadores de bosses pels excrements de gossos

L’Ajuntament d’Olèrdola vol així facilitar entre la ciutadania una tinença responsable dels animals de companyia. S’instal·len 16 papereres en diferents espais dels nuclis del municipi.

Amb el propòsit de facilitar eines per a una tinença responsables dels animals de companyia, l’Ajuntament d’Olèrdola està completant la instal·lació de 16 papereres dispensadores de bosses per a recollir els excrements de gossos. Fins ara, de bosses dispensadores només hi havia a les papereres dels pipi-cans. Ara s’ha volgut fer aquesta actuació, acompanyada d’altres iniciatives com la campanya de conscienciació que realitzen els agents municipals entre els propietaris de gossos.
De papereres dispensadores de bosses s’instal·len 6 a Moja, 4 a Sant Miquel d’Olèrdola i 4 més a Sant Pere Molanta. També es preveu la col·locació de dues a la finca municipal de la Muntanyeta, una a la zona de l’aparcament i l’altra al trencall que baixa cap la camí de la zona de barbacoes.
A Moja les ubicacions triades són al final del carrer Migdia, al costat de la plaça Olèrdola, al camí del mirador del carrer Santa Margarida, al camí de Penyafel, a la rambla Pau Casals i a la zona dels Tres Pins. A Sant Miquel d’Olèrdola s’han instal·lat a l’Avinguda Catalunya, a la plaça Església, al final del carrer Fontanilles i al camí del cementiri. A Sant Pere Molanta els quatre punts triats són en l’inici del passeig que connecta Vil·la Maimona amb Rectoria, al carrer Font-tallada, al carrer Font del Cuscó i la plaça Bosquina.
A Daltmar i a Can Trabal no s’han instal·lat noves papereres dispensadores perquè ja existeixen a les zones esportives de les dues urbanitzacions.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: