Dimarts, 26 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola instal·la papereres dispensadores de bosses pels excrements de gossos

L’Ajuntament d’Olèrdola instal·la papereres dispensadores de bosses pels excrements de gossos

L’Ajuntament d’Olèrdola vol així facilitar entre la ciutadania una tinença responsable dels animals de companyia. S’instal·len 16 papereres en diferents espais dels nuclis del municipi.

Amb el propòsit de facilitar eines per a una tinença responsables dels animals de companyia, l’Ajuntament d’Olèrdola està completant la instal·lació de 16 papereres dispensadores de bosses per a recollir els excrements de gossos. Fins ara, de bosses dispensadores només hi havia a les papereres dels pipi-cans. Ara s’ha volgut fer aquesta actuació, acompanyada d’altres iniciatives com la campanya de conscienciació que realitzen els agents municipals entre els propietaris de gossos.
De papereres dispensadores de bosses s’instal·len 6 a Moja, 4 a Sant Miquel d’Olèrdola i 4 més a Sant Pere Molanta. També es preveu la col·locació de dues a la finca municipal de la Muntanyeta, una a la zona de l’aparcament i l’altra al trencall que baixa cap la camí de la zona de barbacoes.
A Moja les ubicacions triades són al final del carrer Migdia, al costat de la plaça Olèrdola, al camí del mirador del carrer Santa Margarida, al camí de Penyafel, a la rambla Pau Casals i a la zona dels Tres Pins. A Sant Miquel d’Olèrdola s’han instal·lat a l’Avinguda Catalunya, a la plaça Església, al final del carrer Fontanilles i al camí del cementiri. A Sant Pere Molanta els quatre punts triats són en l’inici del passeig que connecta Vil·la Maimona amb Rectoria, al carrer Font-tallada, al carrer Font del Cuscó i la plaça Bosquina.
A Daltmar i a Can Trabal no s’han instal·lat noves papereres dispensadores perquè ja existeixen a les zones esportives de les dues urbanitzacions.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

20:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Xell Montserrat - directora de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: