Dissabte, 22 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola instal·la papereres dispensadores de bosses pels excrements de gossos

L’Ajuntament d’Olèrdola instal·la papereres dispensadores de bosses pels excrements de gossos

L’Ajuntament d’Olèrdola vol així facilitar entre la ciutadania una tinença responsable dels animals de companyia. S’instal·len 16 papereres en diferents espais dels nuclis del municipi.

Amb el propòsit de facilitar eines per a una tinença responsables dels animals de companyia, l’Ajuntament d’Olèrdola està completant la instal·lació de 16 papereres dispensadores de bosses per a recollir els excrements de gossos. Fins ara, de bosses dispensadores només hi havia a les papereres dels pipi-cans. Ara s’ha volgut fer aquesta actuació, acompanyada d’altres iniciatives com la campanya de conscienciació que realitzen els agents municipals entre els propietaris de gossos.
De papereres dispensadores de bosses s’instal·len 6 a Moja, 4 a Sant Miquel d’Olèrdola i 4 més a Sant Pere Molanta. També es preveu la col·locació de dues a la finca municipal de la Muntanyeta, una a la zona de l’aparcament i l’altra al trencall que baixa cap la camí de la zona de barbacoes.
A Moja les ubicacions triades són al final del carrer Migdia, al costat de la plaça Olèrdola, al camí del mirador del carrer Santa Margarida, al camí de Penyafel, a la rambla Pau Casals i a la zona dels Tres Pins. A Sant Miquel d’Olèrdola s’han instal·lat a l’Avinguda Catalunya, a la plaça Església, al final del carrer Fontanilles i al camí del cementiri. A Sant Pere Molanta els quatre punts triats són en l’inici del passeig que connecta Vil·la Maimona amb Rectoria, al carrer Font-tallada, al carrer Font del Cuscó i la plaça Bosquina.
A Daltmar i a Can Trabal no s’han instal·lat noves papereres dispensadores perquè ja existeixen a les zones esportives de les dues urbanitzacions.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Chelsea Hotel
Rock clàssic
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
13:30
Sons a cau d'orella
Habanera i cant de taverna

Penedès Televisió

11:30
L'entrevista
Josep Mª Mateu - promotor del bàsquet
12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Esport base
Els partits infantils i juvenils de Vilafranca del Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: