Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actor Toni Regueiro serà l’encarregat de dirigir la subhasta del Firart aquest 2018

Qui va ser pregoner de la “més típica”, ara fa deu anys, agafa l’encàrrec com un “repte personal” però amb tota la il·lusió del món.

Assegura que es plantejarà una subhasta “fresca i propera” i que el fet d’haver-ne dirigit una fa cinc anys, aquell cop a benefici de la Marató de TV3 i organitzada per Caves Nadal i l’escola Arsenal, l’ha fet respondre afirmativament a l’encàrrec. En clau festamajorenca, Regueiro també va estar vinculat uns anys al ball dels Malcasats i més enrere també va participar en les actuacions teatrals que el CAEP III, desaparegut fa uns anys, feia per festa major de Vilafranca.

Conegut com a llibreter de Cal Cuscó, Regueiro, però, té un llarg currículum en la seva faceta d’actor. Acaba de participar en un curt dirigit per Jesús Zambrana i aquest cap de setmana a Movistar Plus s’ha estrenat amb bones crítiques de la minisèrie “Matar al padre” en què Regueiro interpreta un petit paper. Pel que fa al teatre, Regueiro ha protagonitzat recentment obres com “Les regles del joc” o “Monòlegs actuojo” i ha treballat sota les ordres de Ferran Carvajal, Fermí Fernàndez o Oriol Grau. També ha dirigit una desena d’obres teatrals de les quals tres també les ha escrit.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: