Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’actor de La Granada Ruben Ametllé estrena l’obra ‘La revelació’ al Grec

Ruben Ametllé va ser entrevistat aquest diumenge al programa Un món.cat de la Xarxa de Televisions Locals, que s’emetia en directe des de la fira Remeiart de Santa Margarida i els Monjos.

Ametllé va explicar que l’11 de juliol estrena en el marc del Grec, l’obra de teatre ‘La revelació’. L’obra, escrita i dirigida per Jorge Yamam-Serrano i protagonitzada també per Cristina Gámiz i Xavi Sáez, explora el fenomen dels filtradors d’informació a través de les figures d’Edward Snowden, Chelsea Manning i Julian Assange. L’espectacle, de teatre documental, té forma de thriller tecnològic. Ametllé interpreta a l’obra el personatge de Julian Assange i també dona vida a un periodista del Washington Post. En el cas de la seva interpretació d’Assange, Ametllé explica que l’obra es basa en una entrevista que va mantenir amb el director de Google.

‘La revelació’ es podrà veure de l’11 al 14 de juliol al Teatre Lliure de Montjuïc i és una producció del Grec, la companyia La Rueda i Teatro de Cerca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: