Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Xarxa de Televisions Locals i els Verds organitzen el concurs ”Superenxaneta”

La proposta s’enregistrarà el proper 9 de juny a La Bauma, i els nens i nenes d’entre 6 i 10 anys s’han d’inscriure per equips a la pàgina dels Verds per poder participar-hi.

La Xarxa de Televisions Locals produirà un concurs televisiu per trobar els millors “Súperenxanetes”. El producte audiovisual s’emetrà per MovistarTV i consistirà en deu proves físiques pels grups de nens i nenes que s’hi apuntin. La iniciativa la promou la Xarxa, i compta amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca. El president dels Verds, Joan Badell, apuntava que el concurs s’adreça a nens i nenes d’entre 6 i 10 anys, que formaran equips en grups de 4. La particularitat és que sumant les edats dels components, els grups s’hauran de moure entre els 31 i els 34 anys. Per tal de fer grups amb edats barrejades, com explica Badell.
La canalla haurà de passar diferents entrebancs basats en els principis bàsics del lema casteller: “força, equilibri, valor i seny”. D’aquesta manera, es pretén continuar escampant els valors que tenen els castells, amb el treball en equip per bandera. Jordi Sacristan, de la Xarxa de Televisions Locals, insistia en voler reforçar els valors castellers.
La primera fase inclou set proves, que permetrà els millors classificats a les tres proves finals, que han estat dissenyades en col·laboració amb els responsables de La Bauma, el rocòdrom on s’enregistrarà el programa. Albert Català, des de la Bauma, comentava que són proves d’habilitat, equilibri, cooperació i col·laboració entre els membres de cada equip.
Els premis d’aquest concurs de televisió produït per La Xarxa, seran iPads, jocs de Lego i llibres. A més, tots els participants rebran una samarreta.
El ‘Súperenxaneta’ es gravarà el proper 9 de juny a la tarda a la Bauma. El programa s’emetrà en diferit unes setmanes després. El termini per apuntar-se al concurs acaba el 5 de juny, i cal fer-ho entrant a la pàgina web dels Castellers de Vilafranca i omplint el formulari corresponent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: