Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La X edició de la Nit dels Xarel·los bat records de cellers i producte amb molt bon ambient

L’edició d’aquest 2018 ha superat el nombre de cellers participants, arribant als 15; i ampliant les referències de xarel·lo a més d’una trentena.

Dissabte a la nit el Claustre de Sant Francesc acollia una nova edició de la Nit dels Xarel·los, la desena ja. En aquesta dècada l’evolució ha estat totalment positiva, des de les primeres edicions en format de sopar-maridatge a la capella de Sant Pelegrí de Vinseum i amb 5 cellers; fins a l’edició d’aquest 2018 amb 15 cellers i 31 ofertes de producte de xarel·lo.
Des de l’organització, la responsable del restaurant Gat Blau, Olga Guasch, comentava que estaven molt contents de com estava funcionant la nit amb molt bon ambient i productes de primer nivell amb la clara voluntat de potenciar el coneixement del Xarel·lo.
El públic que es va acostar fins el Claustre en aquesta desena edició va poder gaudir de l’oferta de 15cellers i de fins a 31 referències de productes amb base a Xarel·lo.
Un any més, aquesta proposta impulsada per el Restaurant El Gat Blau que ofereix plats que mariden amb l’oferta de xarel·los que aporten els cellers de la D.O Penedès que és l’altre impulsor d’aqueta iniciativa, s’ha demostrat reeixida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: