Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove Xiquets de Vilafranca fa castells bàsics de 6 a Valls en la diada de la Il·lusió

La Jove Xiquets de Vilafranca fa castells bàsics de 6 a Valls en la diada de la Il·lusió

La colla de la camissa blau cel vol portar els castells bàsics de 7 a plaça en les properes setmanes.

El passat dissabte 16 de juny la Jove de Vilafranca va actuar a la ciutat de Valls, a la Diada de la Il·lusió, convidats per la colla castellera inclusiva dels Castellers de la Il·lusió. També eren a plaça els Xiquets d’Alcover i els Laietans de Gramenet.
La manca d’efectius per diferents compromisos va fer que la colla Jove assolís dos castells bàsics de 6, el 3 de 6 i el 4 de 6, juntament amb un pilar de 4 inicial i un pilar de 4 aixecat per sota. Encara hi van afegir pilar de 4 íntegre de dones i un altre pilar de 4 per celebrar l’aniversari d’un casteller. Tots els castells van ser assolits amb molta suficiència. La diada va tenir un caire festiu i de germanor entre les colles.
La propera sortida de la colla serà aquest diumenge, a la tarda, a la Diada de Sant Joan a Torredembarra, a Baix a Mar. La Jove retorna a una plaça important on hi va descarregar el primer 5 de 7 i espera poder descarregar la torre de 6 o bé el pilar de 5, objectius immediats de la tècnica, juntament amb els castells bàsics de 7 pisos que ja han començat a assajar.
Els assajos de la colla son cada dimecres i divendres a 2/4 de 8 del vespre la canalla i a 2/4 de 10 de la nit tota la colla, al pati de l’Escorxador. Els assajos són oberts a tothom i la colla fa una crida per ser força gent i seguir sumant camises.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: