Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La flama del Canigó ha arribat aquest any a quinze municipis de l’Alt Penedès

La xarxa que es crea perquè la flama del Canigó arribi a tots els municipis que ho demanen per encendre les seves fogueres de Sant Joan és complexa i requereix de participació i complicitat.

A l’Alt Penedès, els ciclistes del Centre Excursionista del Penedès portaven la flama des del santuari de Santa Maria de Foix de Torrelles a l’ermita de Sant Pau de Vilafranca. Però aquest era només un dels molts trajectes que permetien fer arribar la flama d’un municipi a l’altre, ja fos en bicicleta, caminant, corrent o en cotxe. En total, la flama va arribar a quinze municipis de la comarca, tres més que l’any passat.

Des de Vilafranca, un grup de corredors de l’entitat Correm per la terra, sortia a les set de la tarda de la Font dels Alls per anar a buscar la flama a Sant Pau i traslladar-la de nou al punt de sortida. Llavors s’iniciaria una cercavila per portar la flama al barri de Sant Julià.

Correm per la Terra ja fa alguns anys que s’implica en la celebració de la revetlla de Sant Joan a l’Alt Penedès oferint els seus corredors per traslladar la flama.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: