Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira ha clos l’ampli programa del Remeiart al voltant de les herbes remeieres

El Remeiart de Santa Margarida i els Monjos arribava a la seva fi amb un diumenge d’intensa activitat al recinte del Castell de Penyafort.

La fira del Remeiart cloïa un programa d’actes que havia començat a primers de mes amb les cuines i tapes que oferien diversos restaurants del municipi, la nit de vermuts i, més endavant, l’Herbes Campus.

La fira Remeiart reunia al recinte del Castell de Penyafort unes 45 parades de tota mena de productes relacionats amb les plantes medicinals i les herbes remeieres. La fira de Santa Margarida i els Monjos és una de les poques d’aquesta envergadura que es fan a Catalunya.

La d’aquest 2018 és la vuitena edició del Remeiart i, any rere any, l’organització intenta millorar alguns aspectes de la fira. En aquesta ocasió s’havia fet una distribució diferent de les parades i la zona de tallers amb la finalitat de millorar la fluïdesa.
A les portes del tancament del Remeiart, l’alcaldessa Imma Ferret valorava positivament l’esdeveniment.

Entre les parades n’hi havia moltes de cosmètica natural, com la de la Dolors López, que venia per primer cop al Remeiart.

També oferien productes de cosmètica i higiene personal a la parada de Montrós Cosmètics, que ja porten cinc anys com a participants al Remeiart.
El seu responsable Martí Monrós explica que cada cop hi ha més consciència sobre la importància de fer servir productes naturals.

La fira Remeiart va comptar amb activitats durant tot el dia: tallers, xerrades i passejades de descoberta de l’entorn, a més de música en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: