Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació destina 2,3 M€ als ajuntaments de l’Alt Penedès per fomentar les inversions

La Diputació de Barcelona ha aprovat, aquest dijous passat, un nou programa dotat amb 50 milions d’euros que té la voluntat d’oferir suport econòmic als governs locals de la demarcació.

Als municipis de l’Alt Penedès s’hi destinen 2.300.000 € i, els ajuntaments podran realitzar inversions en equipaments, infraestructures i béns locals, tant en inversió nova com de manteniment, reparació i conservació, que siguin vertebradores del territori.

La presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, ha assegurat que l’objectiu de la corporació «és acompanyar als ajuntaments en aquells projectes que vulguin millorar la qualitat urbana i l’entorn urbà; per això, han disposat d’aquestes ajudes per tal que al llarg del 2018 i 2019 els ajuntaments puguin desenvolupar aquells projectes que són imprescindibles per a la millora d’aquesta qualitat urbana».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: