Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La concentració mensual de Solidaris de La Granada ha posat el focus sobre Palestina

Solidaris de La Granada ha fet una nova concentració de suport simbòlic a les persones refugiades aquest dimecres al vespre davant l’Ajuntament de Vilafranca.

En aquesta ocasió, el grup posava el focus sobre els efectes que va tenir la decisió del president dels Estats Units Donald Trump de canviar la seu de l’ambaixada nord-americana de Tel Aviv a Jerusalem. Les protestes que van esclatar a Gaza van acabar amb la mort de més de cinquanta palestins i prop de 3.000 persones ferides.

Solidaris de La Granada va dedicar el manifest a aquests fets i també es va llegir una moció aprovada per l’Ajuntament de Vilafranca que rebutjava l’actuació de l’exèrcit israelià.

L’acte també va servir per difondre el segon festival solidari que organitza el col·lectiu granadenc i que tindrà lloc aquest diumenge al Centre Cívic de La Granada a partir de les cinc de la tarda. L’any passat es van recaptar més de mil euros per a Open Arms i, en aquesta ocasió, els beneficis seran destinats a un projecte per a oferir igualtat d’oportunitats a una vintena de nens i nenes de La Granada que no poden accedir a activitats extraescolars com colònies, sortides o piscina.

El festival solidari funcionarà amb el sistema de taquilla inversa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: