Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca es retroba a Torredembarra amb la Torre de 6

Ahir diumenge, la Colla Jove de Vilafranca va assolir la seva millor jornada de l’any a la Diada de Sant Joan a Torredembarra, baix a mar, amb tres castells de la gamma alta de 6.

En primera ronda, sortien decidits de Torre de 6, que ja havien carregat per les Fires a Vilafranca. Aquesta vegada, es va descarregar amb bona feina i força tranquil·litat. En segona ronda, van fer un 3 de 6 amb l’agulla molt tranquil i, en tercera ronda, van fer el mateix amb el 4 de 6 amb l’agulla, castell que enguany estan sovintejant. En ronda de pilars, la colla va intentar un pilar de 5 que es va perdre a abans de carregar,  amb l’enxaneta ja fent la motxilla. Tot i així, va mostrar bones maneres i molt de futur. Des de l’octubre de 2015, quan el va assolir per darrer cop, la Jove no portava el pilar de 5 a plaça. Finalment la diada va acabar amb un pilar de 4 descarregat. la Jove de Vilafranca podrà el proper dissabte dia 30, seguir consolidant els seus castells de sis a Gavà.

Les altres colles van fer també molt bons castells, en especial locals Nois de la Torre, que van descarregar 4 de 7 amb l’agulla, 5 de 7 i  3 de 7 amb agulla, la seva millor diada de l’any. Els Castellers d’Altafulla van fer 3 de 7, 5 de 6 i 4 de 6 amb agulla. També hi va ser present a colla penedesenca del Bous de la Bisbal que van descarregar la Torre de 6, el 5 de 6 al segon intent i van acabar amb dos intents desmuntats de 4 de 6 amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: