Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capella de Sant Joan acull la 17ena exposició de pintura del Pilar de Vuit

Aquest dijous a les 6 de la tarda a la Capella de Sant Joan, es va fer la inauguració de la 17ena. Exposició de Pintures organitzada per El Pilar de Vuit.

Una mostra amb un centenar d’obres exposades, realitzades per persones de diferents edats, des dels 6 als 91 anys i diferents tècniques, com aquarel·les, olis, o pastel.

La presidenta de l’associació, Fina Milà, destaca que hi participen des de nens fins a avis, tots ells amb gran il·lusió de veure la seva obra exposada i la col·laboració de moltíssimes persones, tots de forma voluntària i altruista.

Assenyala també l’evolució que ha viscut l’exposició en aquests 17 anys.

La inauguració de l’exposició va anar a càrrec de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va felicitar a l’associació Pilar de Vuit per la seva tasca en general i per l’exposició en particular. Una mostra, va dir, de l’activitat cultural de Vilafranca.

A l’exposició hi participen un centenar d’artistes de totes les edats. Alhora un jurat de tres persones vinculades al món de l’art escullen als guanyadors del concurs entre totes les obres.

Hi ha una categoria vitivinícola i quatre categories generals repartides per franges d’edat. De 6 a 10 anys, de 10 a 13, de 13 a 17 anys i a partir dels 17. L’exposició està oberta a la Capella de Sant Joan fins al dia 8 de Juliol.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: