Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Intana tanca la temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori a Bodegues Pinord

Intana tanca la temporada d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori a Bodegues Pinord

Divendres a les deu de la nit es tanca la programació d’espectacles de Cal Bolet i l’Auditori amb el projecte Intana liderat per l’emergent cantant i compositora Núria Moliner.

Intana presenta, en el seu debut, un disc captivador de pop acústic lluent i íntim, amb tocs d’americana i folk. Es tracta d’un projecte jove en què Moliner està acompanyada de Guillem Callejón a la guitarra, Jordi Mestres al baix i el vilafranquí Ricard Parera a la bateria.

El concert es durà a terme a l’entrada de raïm de Bodegues Pinord, al C/ Sarriera, 14. Les portes s’obriran mitja hora abans de l’inici del concert, convidant als assistents amb una copa de vi gentilesa de la casa i un val 2×1 per a gaudir d’una visita guiada, amb reserva prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: