Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gent del Barri de l’Espirall demana que s’obrin a la ciutadania els patis de les escoles

Divendres al vespre, l’associació Gent del Barri de l’Espirall va convocar una assemblea oberta a la plaça Espirall.

L’assemblea va servir per parlar de possibles accions per a aconseguir que els patis de les escoles del barri puguin obrir-se a la ciutadania fora de l’horari escolar.
L’associació també demana que s’habiliti a l’Espirall una sala d’estudi.

Gent del Barri de l’Espirall és una associació que va néixer arran de la demanda insatisfeta del Centre Cívic que es contemplava a la llei de Barris. El Centre Cívic finalment no s’ha fet i els recursos que s’havien previst han estat destinats a la reforma dels equipaments de la Plaça Doctor Bonet i a l’equipament per a joves del Mercat de La Pelegrina.

L’associació reclama ara mesures com l’obertura dels patis o l’habilitació d’una sala d’estudi per donar resposta a les necessitats de la població del barri.

La presidenta de l’entitat Teresa Baqués creu que durant l’estiu, quan no hi ha escola, moltes famílies es veuen sense recursos per afrontar el temps de lleure dels seus fills i filles.

Des de l’associació també reclamen espais on poder-se reunir al mateix barri perquè diuen que els que hi ha moltes vegades ja estan ocupats o tancats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: