Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es busquen joves per participar en l’intercanvi juvenil Body Language 4 Inclusion

Des de l’assessoria de mobilitat internacional del SIAJ, i a través de l’associació Taller d’Art Cultura i Creació, es busquen 5 joves d’entre 16 i 30 anys .

Joves que vulguin formar part d’aquest projecte internacional d’expressió teatral finançat pel programa Erasmus+. Enguany, del 12 al 18 de juliol, Vilafranca acollirà un intercanvi Juvenil anomenat “Body Language 4 Inclusion”  i comptarà amb la participació de grups de joves provinents d’Alemanya, Letònia, Lituània, Itàlia, Irlanda i l’Alt Penedès. Es preveu, en total, reunir un grup de 38 joves que realitzaran diverses activitats per la Vila. L’estada es realitzarà concretament a l’alberg municipal de joventut. És en aquest equipament on es realitzaran algunes de les activitats, els àpats i les pernoctacions. Totes les despeses queden cobertes pel programa Erasmus+.

Els joves reflexionaran sobre l’abast i tipologia de les barreres comunicatives, que poden ser per qüestions d’idioma, dificultats en la parla, en l’oïda o simplement, culturals. A través de l’expressió corporal i les arts escèniques s’experimentarà sobre els mecanismes de superació d’aquestes barreres. L’idioma vehicular d’aquest intercanvi és l’anglès i, tot i que no s’exigeix un nivell mínim per participar-hi, sí que cal tenir unes competències mínimes que permetin comunicar-se. L’equip local de cinc participants hauran de tenir una edat compresa entre els 16 i els 30 anys i interès pel teatre i la intervenció social. D’entre tots i totes les candidates es conformarà el grup resultant intentant crear un grup divers en edats, motivacions, interessos personals, i experiències prèvies en mobilitat.

L’últim dia per a formalitzar la inscripció és el dia 1 de juliol.

Per més informació es pot contactar directament al servei de mobilitat del SIAJ a través del correu , trucant al 938.920.808, o bé passant-se pel SIAJ.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: