Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de VIlafranca es queden sense 3 de 8 a La Bisbal

La 3a diada de l’apadrinament dels Bous de la Bisbal ha estat la diada escollida per estrenar el 3 de 8 dels Xiocts, però s’han quedat sense assolir-lo.

Avui no ha estat el dia. La primera aparició a plaça del renovat 3 de 8 dels Xicots de Vilafranca no ha estat possible en els dos intents, ambdós desmuntats per la colla. Abans però els vermells han descarregat dos castells de 7 que ja tenen de la mà.

Han iniciat la ja clàssica diada a La Bisbal, en un dia i plaça on costa arrossegar castellers i públic descarregant la seva tercera Torre de 7 de l’any que han hagut de treballar a la baixada. Amb una mica més de rodatge la de vuit amb folre es a tocar. Han seguit la diada amb el 4 de 7 amb l’agulla, decartant el 4 de 8 que de moment enguany només vàrem veure per Fires. L’aposta del dia en forma de 3 de 8 han estat lluny d’assolir-se, ja que en les dues temptatives s’han manat fer-se enrere, en els primers trontolls seriosos sense acabar de veure si eren defensables.

Els Xicots arribaran a la important diada de La Granada amb diversos fronts oberts. Els està costant enguany aclimatar-se al canvi de cap de colla, a les baixes de castellers de tronc i menys assistència de castellers. Cal possar paciència.

Per la seva part els Nois de la Torre, l’altra colla colla padrina dels Bous, han descarregat el 5 de 6 , el 3 de 7, al Torre de 6 i el pilar de 5. Els locals de la Bisbal han completat sense problemes la Torre de 6 i el 3 i 4 de 6 amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: