Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca treballen per assegurar al màxim els castells de cara al Concurs

Com cada temporada el principal repte és la diada de Sant Fèlix, i enguany que hi ha concurs de castells, poder revalidar el triomf de fa dos anys.

Els Verds afronten aquesta primera part de temporada amb diversos reptes importants, però també amb ànims reforçats després d’un dels actes més emotius del seu 70è aniversari que van fer aquest passar cap de setmana a Can Cassanyes.
Toni Bach, cap de colla dels Castellers de Vilafranca, comentava que afronten amb moltes ganes aquestes properes setmanes i refermava que la bona feina als assaig es nota sempre després a plaça.
Els objectius de la temporada passen, com sempre, per mirar de fer el millor Sant Fèlix. I enguany, que hi ha concurs a Tarragona, per revalidar el primer lloc. En aquest cas, Bach recordava que s’han produït modificacions en la normativa del Concurs sobre tot pel fet que només puntuarà un castell carregat; i que per tant es premia més el fet de descarregar-los. Això comporta que estiguin treballant amb més intensitat certes estructures més consolidades, i que no s’aposti per nous castells.
Toni Bach considera que la colla es troba en un bon moment, i que en les properes setmanes aniran consolidant els castells que estan treballant als assaigs. La propera cita a plaça per els Verds és el dissabte 30 de juny a Lloret de Mar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: