Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El proper curs començarà a funcionar l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola

El proper curs començarà a funcionar l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola

En l’àmbit de l’ensenyament, un dels propòsits que s’ha fixat l’acció de govern de l’Ajuntament d’Olèrdola és el de promoure el coneixement d’idiomes entre la població del municipi.

Amb aquesta voluntat, des de l’Ajuntament s’ha donat un suport per a que el proper curs 2018-19 comenci l’activitat de l’Escola d’Idiomes d’Olèrdola. L’Escola serà gestionada per Punt de Partida, empresa especialitzada en l’aprenentatge d’idiomes amb 20 anys d’experiència que ja treballa en altres escoles al Penedès que compten amb la implicació d’ajuntaments, com és el cas de la Bisbal del Penedès o Bellvei.

L’ Ajuntament d’Olèrdola cedirà a aquesta empresa l’ ús de l’edifici municipal de l’Escola Bressol El Pàmpol de Sant Pere Molanta, equipament que es trobava en desús després de que el servei de llar d’infants passés a ubicar-se dins de les instal·lacions del CEIP Rossend Montané.

L’ escola d’ idiomes és una escola accessible i assequible “de baix preu i alta qualitat”, ja que té un cost de 34 euros al mes per dues hores setmanals, amb una matrícula d’ inscripció de 19 euros.

S’ impartiran les llengües estrangeres d’anglès, francès i alemany. També és possible si hi ha demanda, d’ impartir una altra llengua més.

Les inscripcions estan obertes al web www.puntdepartida.cat i es poden fer també al correu

.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: