Dissabte, 24 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou govern de la Generalitat ha creat la delegació del govern al Penedès

Una de les primeres decisions del recentment nomenat Govern de la Generalitat ha estat aprovar la creació de la nova delegació territorial del Penedès.

D’aquesta manera es dóna un pas més pel desenvolupament de la Vegueria. Aquesta nova delegació se suma a les 8 que ja hi havia.

El mes de febrer del 2017 es va aprovar en una sessió històrica al Parlament, i després d’una llarga lluita des del territori, la creació de la Vegueria. Per fer-la efectiva calia però activar el desplegament, i el primer pas necessari era la implementació de la delegació territorial.

L’àmbit territorial de la nova delegació és el de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia, a excepció dels vuit municipis de l’Alta Anoia que formen part de la Vegueria de la Catalunya Central.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: