Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia es mostra ambiciós amb el retorn a la Lliga Europea

L’equip s’ha reforçat amb Marc Grau, Edu Fernández i Xavi Costa

Un any més, i abans de tancar definitivament la temporada, es va celebrar a Sant Sadurní, l’acte de presentació dels nous jugadors del Noia, Marc Grau, Edu Fernández i Xavi Costa, són les tres cares noves que reforçaran el projecte dels sadurninencs l’any del retorn a la màxima competició d’àmbit internacional, la Lliga Europea, feia 6 anys que no hi treia el cap.
De cara a la temporada vinent l’equip s’ha marcat l’objectiu de la presència a la Copa del Rei, lluitar a Europa, l’OK Lliga i a la Supercopa, que volen organitzar.
L’equip ha incorporat joventut i experiència, començant pel jove Marc Grau (22 anys) fitxat del Lloret, era clar en el seu propòsit: “Vinc a aprendre al costat de jugadors molt experimentats. I una gran il·lusió per competir a Europa”.
El més veterà és Edu Fernández (36 anys), arriba procedent del Vendrell, però també ha jugat a l’Igualada, La Vendenne francès i Vilafranca.
Fernández reconeix que vol gaudir de l’hoquei, temporada a temporada: “Al Vendrell s’ha viscut una temporada molt complicada per tot plegat. Viu a gaudir d’aquest esport”.
La tercera incorporació es Xavi Costa (32 anys), té un llarg historial d’equips i títols, Vila-seca, Lleida, Tenerife, Vendrell, Reus Deportivo i els dos darrers anys al Viareggio Italià, “És un bon projecte per un equip que aposta pel bon hoquei”.
L’equip iniciarà la pretemporada a mitjans d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: