Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Milà i Fontanals tanca els actes de celebració del 25è aniversari amb un multitudinari sopar

Es va celebrar un sopar amb una nombrosa presència d’alumnes i exalumnes, professors i exprofessors i també membres i exmembres de l’AMPA.

Amb presència de representants de les institucions que el van fer possible, és a dir amb regidors de l’Ajuntament i representants del Departament d’Ensenyament, aquest divendres passat l’institut Milà i Fontanals de Vilafranca va cloure els actes de celebració dels seus 25 anys d’història.

El director de l’institut, Pere Martí, recordava que la celebració es va iniciar amb un acte festiu el 6 d’abril i que durant gairebé 3 mesos ha comptat també amb diferents activitats formatives. Aquest darrer acte ha tingut un caire més institucional. En el seu conjunt han estat activitats que a banda de treball educatiu han intentat connectar també amb la societat que envolta el centre.

Per la seva banda la regidora d’Ensenyament, Xell Montserrat, destaca la feina feta per l’institut en aquests 25 anys, i apunta que els IES tenen un paper fonamental a la ciutat que en el futur més immediat encara serà més rellevant.

Abans del sopar va ser el torn dels parlaments. En primer lloc va intervenir el regidor de Cultura, Raimon Gusi, que ja era regidor fa 25 anys quan l’ajuntament va acordar posar-li el nom de Milà i Fontanals al centre. Gusi li va lliurar al director una còpia de l’acte de Ple de l’ajuntament en la que es va prendre aquest acord.

Per la seva banda la regidora d’Ensenyament, Xell  Montserrat, va felicitar a tothom pels 25 anys d’una tasca col·lectiva d’alumnes, mestres i pares i del conjunt de la comunitat educativa.

Desprès va ser el torn de la representant de la Generalitat. Va intervenir la inspectora del Departament d’Ensenyament, Mercè Montaner, que va posar l’institut Milà com a exemple del model de qualitat de l’escola catalana. Finalment va intervenir el director del centre, Pere Martí, que va advertir que l’objectiu d’oferir un servei educatiu de qualitat no s’acaba mai i per això tot i disposar de 27 grups, uns 900 alumnes i més de 70 professors no es dona per tancat el creixement del centre.

Desprès dels parlaments va ser l’hora del sopar, amb 400 comensals que omplien la pista esportiva i que tenien moltes ganes d’allargar la festa.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: