Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Departament de Salut inicia el Pla Estratègic sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf

L’edifici de l’Enològica de Vilafranca ha acollit aquest dimarts a la tarda una jornada de participació per l’elaboració del Pla adreçada a representans del territori.

La jornada la van inaugurar l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el gerent de l’àmbit metropolità sud del CatSalut, Joan Puigdollers.

Aquesta jornada, junt amb la que es va fer el dilluns a Vilanova amb tècnics de salut, ha donat el tret de sortida de l’elaboració del Pla Estratègic sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf.

El Pla és una eina de planificació territorial de diagnòstic, identificació de prioritats i actuacions a desplegar per assolir els objectius de les polítiques de salut definides per la Generalitat. És a dir, es tracta d’escoltar al territori per planificar optimitzant recursos.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, obria la jornada fent incidència en la necessitat de coordinar esforços entre les dues comarques amb l’objectiu de mantenir i millorar un sistema sanitari que va qualificar d’excel·lent.

A la jornada de participació d’aquest dimarts a la tarda hi estaven convocats tots els ajuntaments de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf, a més dels dos Consells Comarcals, la Diputació i representants de diferents entitats del territori.

La jornada era un espai de trobada per plantejar conjuntament reptes i oportunitats per tal d’enfortir i impulsar la salut en el conjunt del territori en els propers anys.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: