Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Conjunt Monumental d’Olèrdola tornarà a acollir dissabte l’Experiència Gran Reserva

El Conjunt Monumental d’Olèrdola tornarà a acollir dissabte l’Experiència Gran Reserva

Dissabte tindrà lloc la segona edició de l’Experiència Gran Reserva organitzada per Pimecava.

L’esdeveniment posa en relleu l’alta qualitat i el prestigi dels caves Premium de petits elaboradors. Aquest acte té l’objectiu d’acostar aquest tipus de producte al gran públic, així com els processos d’elaboració basats en la qualitat i l’artesania. L’Experiència Gran Reserva, que comptarà amb horari de matí i tarda, serà inaugurat pel diputat d’Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Josep Ramon Mut. A l’acte també hi assistiran diverses autoritats i representants del territori.

Aquest és l’únic esdeveniment en el calendari d’enguany dedicat íntegrament als caves d’alta gamma. Acollirà 18 cellers que oferiran una seixantena de referències de vins escumosos. Durant la jornada, com ja es va fer en la primera edició, hi hauran visites guiades al Castell d’Olèrdola i els seus voltants així com tallers infantils i diverses propostes gastronòmiques per a maridar els caves Gran Reserva.

L’Experiència Gran Reserva és una iniciativa de Pimecava, que compta amb la col·laboració de l’ajuntament d’Olèrdola i el suport del Conjunt Monumental del Castell d’Olèrdola

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: