Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs ‘Súper Enxaneta’ arriba aquest dissabte a Penedès TV

El valor, la força, el seny, l’equilibri i el treball en equip. Aquests valors intrínsecs al món casteller inspiren el concurs televisiu ‘Súper Enxaneta’.

És una iniciativa adreçada a infants d’entre 6 i 10 anys amb l’objectiu que s’ho passin bé en contacte amb el món casteller. Els participants han de demostrar el seu enginy i les seves habilitats per superar les diferents proves proposades, set a la fase inicial i tres a la final.

Agrupats en equips de quatre, els nens i nenes aspirants a Súper Enxaneta s’enfrontaran amb esforç i entusiasme a reptes com penjar-se d’un tub, passar un mur, recórrer colgats del sostre un túnel amb la força dels braços, aixecar pilars en una paret d’escalada i trepar per una tela bellugadissa, entre d’altres. Entre prova i prova, els organitzadors expliquen l’objectiu de cada repte i els participants comparteixen les seves sensacions. El programa consta d’un sol capítol, d’una durada aproximada de 50 minuts, i està  conduït per una veu en off, amb una realització dinàmica i divertida enfocada per a tots els públics.

El concurs ‘Súper Enxaneta’ és una producció de La Xarxa que es pot veure durant aquesta setmana a les televisions locals. La iniciativa té el suport dels Castellers de Vilafranca i de La Bauma Escola d’Escalada, i es podrà veure a Penedès TV aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda i en reposició cada quatre hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: