Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El barri de Sant Julià ha acollit una revetlla tradicional

A Sant Julià es va encendre la foguera a la plaça de la Sardana i es va fer un sopar popular on cadascú es portava el seu menjar.

L’any passat, Òmnium Cultural Alt Penedès va demanar la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Julià per a rebre a Vilafranca la flama del Canigó. Enguany, aquesta col·laboració s’ha reeditat amb una major previsió. Tot i així, hi havia prevista una cercavila amb l’àliga de Sant Julià des de la Font dels Alls i fins a la plaça de la Sardana, on es concentrava l’activitat, però van fallar a última hora els grallers i finalment no va sortir l’àliga.

De totes maneres, la revetlla va comptar amb els parlaments de benvinguda, amb un marcat to reivindicatiu, tant per part del president d’Òmnium Cultural com per part del president de l’Associació de Veïns, Lluís Montané.

Montané animava a recuperar la tradició de les revetlles populars als barris.

A Sant Julià es va encendre la foguera a la plaça de la Sardana i es va fer un sopar popular on cadascú es portava el seu menjar. La festa es va allargar fins ben entrada la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: