Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el Festival Eva 2018 al Penedès

La 14a edició de l’EVA s’allargarà fins al 17 de juny amb la participació de més municipis que mai, un total de divuit, a l’Alt i Baix Penedès i una oferta en el seu conjunt de 50 espectacles.

L’Eva 2018 arriba reivindicatiu, amb pomes grogues i amb la

idea que el pensament crític és imprescindible per qüestionar-nos tot allò que tenim al voltant.

El festival d’En veu alta busca trencar esquemes pel que fa als espais, i els espectacles tindran lloc en places, biblioteques, coves, avencs, museus, masies, patis o al cementiri.

Enguany se sumen nous pobles a l’Eva. Si al Baix Penedès l’any passat l’Eva va posar el peu a Llorenç del Penedès, enguany s’hi afegieixen el Vendrell, Santa Oliva, Calafell i la Bisbal del Penedès.  A l’Alt Penedès s’estrena també Subirats on, entre d’altres coses,  se celebrarà la cloenda a

l’Avenc d’Ordal.

Sant Sadurní d’Anoia exercirà com a capital penedesenca del festival amb un tret de sortida revolucionari amb la cantautora Lídia Pujol que, acompanyada del guitarrista Guillermo Rizzotto, oferirà un recital de cançons compromeses amb la injustícia, i que tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní a dos quarts de nou del vespre.

També aquest divendres, al Celler de la Fassina  de Sant Sadurní, a dos quarts d’onze de la nit, hi haurà una sessió de Pornorondalles de l’antigor amb Toni Gomila i Catalina Florit.

EVA

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: